Първоначално публикувано от danchev63
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за разхода и компа
Collapse
X
-
Алфа 166 JTD 136к.с + чип
-
Първоначално публикувано от ihalachev Покажи съобщениеЗначи на компа ми показва среден разход за 61км. 15.8.Като го сменя да показва км/л. ми показва 6,4л. за тези 61км.Ако правилно разбирам това са литрите изгорени за тези 61км. което прави 10,5л. средно, а не 15,8 по другия показател.
Comment
-
Първоначално публикувано от danchev63 Покажи съобщениеНякъде ми се мярна, че един колега споменаваше че участва и средната скорост на движение. Ако наистина е така то тогава нещата са по сложни и може да има такава разлика (несъответствие). Извинявай ако съм те подвел с нещо но аз изказах логическо становище а не конкретен факт.Алфа 166 JTD 136к.с + чип
Comment
-
Първоначално публикувано от ihalachev Покажи съобщениеНяма проблем.Просто ми е чудно защо има такава разлика, а и не съм сигурен че това което показва е езгореното гориво за изминалите километри или е нещо друго.
Демек какво имаме - "км/л. ми показва 6,4л."
Демек ти показва че изминаваш 6.4км с един литър.
Това колко разход прави обърнато в литри на 100км?A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Както бях писал преди тук на моя комп не му вярвам на писаниците по дисплея.Единственото нещо,което е що годе точно според мен е показнието за оставащите километри.
Пък и в неделя си направихме една разходка до Етъра в Габрово и ми даде страхотен разход ,на който все още не мога да повярвам и ми се струва нереален - не по-борд компютър ,а по бензин и изминати километри - 7.5лтр на 100.А борд компа показваше 8.3....Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеТи сам си си го цитирал и сега питаш как така става.
Демек какво имаме - "км/л. ми показва 6,4л."
Демек ти показва че изминаваш 6.4км с един литър.
Това колко разход прави обърнато в литри на 100км?Last edited by ihalachev; d.m.y г., 15:33.Алфа 166 JTD 136к.с + чип
Comment
Comment